Blog

Consells per triar un destí d'un viatge amb nens

1-consells2.jpg

No patiu si quan prepareu el viatge amb els vostres fills dins el vostre cap no paren de repetir-se les mateixes preguntes: “És un bon lloc per a ells?” “S’ho passaran bé?”. És ben normal; a tots ens passa. És per aquesta raó que, a continuació, us deixem uns quants consells:

  • A tots els nens els hi encanta jugar. Tan és on siguin les vacances; no importa si us trobeu a la platja o a la muntanya, però heu de poder trobar una estoneta i una zona per jugar.
  • A tot arreu menjareu i us agradarà, més o menys, en funció dels gustos de cadascú. Però als teus fills els hi agradarà molt més el restaurant si tenen una zona de joc, els hi donen un full i uns colors per dibuixar, o simplement si els cambrers els hi fan alguna brometa.
  • En aquests viatges, igual que en el dia a dia, hi ha d’haver tot tipus d’activitats. És veritat que potser, com a pares, anar amb un trenet petit que dóna la volta per la ciutat no és el que més de gust us ve; però a ells els hi encanta. I és ben cert que si ells estan animats i motivats, ja teniu bona part de l’èxit assegurat.
  • S’ha acabat allò que tots, alguna vegada o altre, hem pensat: “L’hotel no importa, només hi anirem a dormir”. Amb nens no només hi dormireu; sinó que també hi passareu estones. Així que val la pena trobar un lloc amb zona de joc per a nens, o un club on facin activitats ... S’ho passaran pipa!
  • I, per últim, prepareu-los-hi una sorpresa. A tothom ens agraden les sorpreses, i encara més als nens. Una visita a un lloc que n’esteu segurs que els hi agradarà, una activitat que tenen moltes ganes de fer ... qualsevol idea serà bona i farà que recordin el viatge amb un somriure d’orella a orella.

Evidentment, si només teniu en compte aquests cinc consells no aconseguireu el seu viatge perfecte; però, si més no, estareu bastant més a prop ... A viatjar s’ha dit!