Les Nostres Apps

Kids Like Me
Kids Like Me

Kids Like Me

Vivim en un món de diferències, on cada nen creix en un entorn i una cultura diferent i parla una llengua que potser no entenem. Amb Kids Like Me aprendràs com viuen els nens d’altres països, però també que tots som nens i tenim ganes de jugar i riure, somnis i desitjos. Kids Like Me vol ser un projecte que ajudi a portar la pau al món i tu hi pots col·laborar. Envia’ns la teva història.

Atles 3D per a nens
Atles 3D per a nens

Atles 3D per a nens

Planet Factory ha publicat l’estiu del 2016 un joc refrescant, que fa que l'aprenentatge de la geografia mundial sigui divertit. Quan entres al joc, pots escollir entre quatre protagonistes i has d’aconseguir estrelles per augmentar el nivell del teu avatar i  desbloquejar premis, jocs i nous continguts increïbles.
Els jocs es juguen sobre una realista bola 3D que està plena de vídeos, fotos d'alta definició i explicacions per ajudar-te a superar els jocs.

Petits Exploradors

Petits Exploradors

La nostra app Petits Exploradors, aporta tot allò que els teus fills necessiten saber del món, en una sola app. Està plena de divertits jocs, increïbles vídeos i emocionants aventures perquè els nens i nenes explorin els animals, els dinosaures, la música, els vestits tradicionals, la geografia, banderes, ciutats, etc

History Atlas for Kids

History Atlas for Kids

A quina civilització els hi agradaria pertànyer als teus fills? Grecs, egipcis o romans? En aquesta app trobaràs informació, imatges, curiositats i una gran quantitat d’activitats per aprendre una mica més sobre aquestes tres civilitzacions. És una app en creixement ja que estem preparant més civilitzacions i hem obert un canal al públic perquè ens pugueu suggerir èpoques de la història que us agradaria descobrir.

Kids World Cultures

Kids World Cultures

Una app pensada perquè tots els nens i nenes puguin convertir-se en exploradors del nostre planeta. En Kids World Cultures trobaran informació de cultures, d’animals, de música, menjar, vestits, geografia i molt més. A més podran seguir els seus progressos amb un passaport fins arribar a nivell Explorador. Posa el món a les seves mans i desperta l’amor pel nostre planeta fent que descobreixin la diversitat del món on vivim.

Kids U.S. Atlas

Kids U.S. Atlas

És l’app perfecta per aprendre més sobre els EE.UU.! Kids U.S. Atlas és una app pensada per als nens per explorar els estats, els llacs, els rius, els animals i fins i tot el Patrimoni de la Humanitat dels Estats Units entre d’altres categories. Aquesta aplicació compta amb una gran quantitat d’activitats i d’informació per aprendre més sobre aquesta gran nació al mateix temps que els petits juguen i disfruten. 

Little Dinos

Little Dinos

Amb Little dinos els més petits de la casa podran descobrir el món dels dinosaures . Aquesta aplicació està plena de puzles, jocs de rapidesa visual, jocs de memòria, pintar ... i molt més per a nens a partir dels dos anys. Els nens es divertiran durant hores al mateix temps que exploren i aprenen sobre els dinosaures.

Kids World Atlas

Kids World Atlas

Una app de geografia per jugar, aprendre i descobrir el món. 7 aplicacions dins d’una. Amb aquesta aplicació els teus fills aprendran sobre rius, animals, mars, muntanyes, climes i molt més. Kids World Atlas compta amb més de 200 imatges i 42 jocs i activitats com ara preguntes, puzles, ordenar els elements ... Una gran varietat de jocs on podran demostrar que coneixen el món que ens envolta. 

Planet Halloween

Planet Halloween

El món de la màgia fascina als més petits de la casa. És per això que aquesta aplicació els ajudarà a descobrir el món amb una gran quantitat de jocs i activitats. Amb Planeta Halloween no només descobriran les bruixes i els fantasmes, sinó també les fades, els vampirs, els unicorns i fins i tot els elfs. Una aplicació plena de fantasia que farà que no perdin la màgia. 

Planet Geo

Planet Geo

Desenvolupada amb professors i incloent elements del plans d’estudis escolars, Planet Geo té una gran varietat d’activitats i informació perquè els nens i adolescents s aprenguin geografia. Amb trencaclosques dels continents, ciutats que s’han de trobar, banderes i himnes nacionals que s’han de descobrir, també presenta jocs amb fets, informació i imatges de llocs de tot el món declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Descarrega-la per treure un excel·lent en geografia!

Vídeo d'exemple

Kids Planet Discovery
Kids Planet Discovery

Kids Planet Discovery

Kids Planet Discovery - la nostra primera aplicació. Per descobrir el nostre meravellós i sorprenent món. Plena d’activitats perquè els nens i les famílies explorin les nostres cultures, continents, animals, música, etc. Ha estat seleccionada per Apple dintre de la categoria «Millors aplicacions per a l’escola d’ensenyament primari», i ha encapçalat els rànquings a dotzenes de blogs especialitzats.

Vídeo d'exemple

Shop & Math

Shop & Math

Amb aquestes boniques botiguetes, ara pots convertir el teu iPhone o iPad en una botigueta virtual! Amb uns gràfics i uns personatges encantadors, aquesta aplicació educativa és, a més a més, una forma divertida i amena de practicar les sumes i de conèixer els nombres.
Els nens podran divertir-se durant hores amb els 10 tipus de botiguetes mentre aprenen i exploren les matemàtiques i els números!

Planet Dinos

Planet Dinos

Els nens petits i els que no saben llegir es divertiran explorant el món dels dinosaures a Planet Dinos. Inclou més de 100 activitats, entre les quals hi ha dibuixos per pintar, per fer puzles, per buscar les diferències, jocs de memòria i molts més. Planet Dinos és l'aplicació més descarregada actualment, tant per Apple com Android.

Pallassos sense fronteres

Pallassos sense fronteres

Una aplicació ambientada en els pallassos que, a més a més de les funcions que trobem en altres aplicacions, compta amb dues noves funcions: un espai on els petits trobaran una gran quantitat de vídeos i d’imatges de “Pallassos sense Fronteres”, i un altre espai on es podran fer autoretrats imitant les ganyotes dels pallassos que apareixen en el lateral de la pantalla. L’objectiu és conèixer i entendre les emocions i encoratjar l’autoconeixement. Una manera divertida d’aprendre mentre es passa una bona estona amb uns personatges divertits.

Vídeo d'exemple

Robots & Numbers
Robots & Numbers

Robots & Numbers

Aprendre els números fins ara potser no era tan divertit, però amb Robots and Numbers ho serà. Amb aquesta aplicació els més petits de la casa tindran els primers contactes amb els números de la manera més divertida possible. Amb la possibilitat de triar entre dos nivells: números del 1 al 5 i números del 5 al 10. Amb els robots aprendran a comptar i a reconèixer els números amb jocs com puzles, omplint els buits o bé resseguint els punts. Una aplicació divertida i educativa pels petits de la casa.

Vídeo d'exemple

Planet Go

Planet Go

Gaudiu descobrint  vehicles amb jocs infantils.  Podran  divertir-se durant hores mentre aprenen i exploren la terra, el mar i el transport aeri (vaixells, avions, cotxes, camions, trens, globus, submarins, etc.) En aquesta aplicació trobaràs puzles, jocs d'agudesa visual, troba les diferències, pintures ... i molt més per als seus fills. Planet Go conté 100 jocs, amb diferents nivells de dificultat i contingut per a nens de 2 anys o més.

USA for Kids

USA for Kids

USA for Kids és una aplicació ideal tant per nens nord-americans com de tot el món que vulguin saber més coses sobre aquest país. Potser també millorar l’anglès. Exploreu els estats i les ciutats; descobriu informació sobre els presidents; descobriu l’esport, la música, la història, etc. amb les nostres activitats divertides i educatives. Un punt de partida perfecte si teniu previst visitar els Estats Units amb els vostres nens!

Planeta Pirates
Planeta Pirates

Planeta Pirates

Els pirates sempre han estat un dels personatges que apareixen en les històries dels nens. Amb aquests personatges tan divertits, els nens podran descobrir el seu món mentres es diverteixen durant hores amb jocs infantils. En aquesta aplicació trobaràs puzles, pintures, jocs de memòria ... i molt més per als teus fills. Planet Pirates conté més de 100 mini jocs per divertir-se i aprendre el món fantàstic dels pirates.

Vídeo d'exemple

 

Planeta Fantasia

Planeta Fantasia

Gaudeix descobrint el món de la Fantasia amb jocs i aventures per a nens i nenes de totes les edats. Amb 8 increïbles móns i amb uns gràfics i uns personatges fascinants. Una aplicació fantàstica per a tota la família!
A més a més, inclou un Conta Contes per a que els teus fills desenvolupin la creativitat.

Dress Up Characters

Dress Up Characters

Dress up characters dóna vida a tots els personatges dels somnis dels nens. Els nens podran vestir de la manera que més els hi agradi tots les seves figures fictícies; fades, bruixes, vampirs, princeses, fantasmes... i, fins i tot, podran jugar i aprendre amb els vestits típics d’arreu del món. Una bona manera de fer més reals els personatges que apareixen en les històries que tant els hi agraden.

Vídeo d'exemple

Planet Unicorns

Planet Unicorns

Els més petits i, fins i tot els que encara no són lectors, tindran hores de diversió explorant el món dels unicorns a Planet Unicorns. Amb sis aplicacions dins la mateixa amb una gran quantitat d’activitats, com ara jocs de memòria, puzles, buscar les diferències o fins i tot poder vestir com vulguis l’unicorn. Els nens desenvoluparan les seves habilitats mentre estan jugant i aprenent amb aquests animals tan divertits.