Blog

L'aventura de viatjar amb nens

viatjarambnens.jpg

Des que viatgem amb nens l’aventura ja no és no saber on dormiràs o no saber quan ni què menjaràs... Ara l’aventura és saber com encabiràs tot el què necessites en una maleta i com faràs que els teus fills comparteixin l’emoció i la descoberta. Ara el viatge no són només aquelles dues setmanes que sou fora de casa. El viatge comença abans; a casa, amb els nens. Aquí és on veu clarament l’importància que té l’aprenentatge de la geografia, cultura ...

Poseu-vos al lloc d’un nen: Imagineu-vos, per exemple, que des de casa veieu les imatges de la Torre Eiffel, llegiu la quantitat d’escales que hi ha, o escolteu la història que hi ha darrere. Llavors, arribeu allà i.. voilà! La Torre Eiffel.Aquest aprenentatge previ a l’experiència fa que els nens visquin el viatge plenament. Mirar pel·lícules on surti la ciutat, llegir llibres, escoltar cançons en el seu idioma o, fins i tot, tastar el menjar típic del lloc on es viatjarà són bones idees per fer que els nens mostrin interès pel viatge que esteu apunt de fer.

I aquí una proposta per fer que els nens recordin aquest viatge: Donem-los una llibreta o una tauleta, que fotografiïn, que escriguin, que dibuixin... que quedi un record en forma de llibret virtual o de paper de tot allò que han viscut. I quan torneu a casa podeu seguir viatjant; mirant les fotos, rellegint els diaris que han escrit.... Jugant amb aplicacions del món ;)