Blog

Nova app: Història per a nens

0-natius-americans-mapa-bg.jpg

El nou Atles de Civilitzacions del món que Planet Factory acaba de publicar és  molt més que un joc, és un repte per a tots aquells que volen convertir-se en experts en història! Una aplicació increïble plena de jocs, imatges i informació interessant perquè els nens trobin la història atractiva.
Amb el Gran atles de civilitzacions podran explorar un total de 13 civilitzacions, utilitzant imatges reals i explicacions significatives per la seva edat. De moment podeu trobar: la prehistòria, els asteques i els maies, els inques, els nadius americans, els víkings, l'edat mitjana, mesopotàmia, l'antiga Grècia, l'antic Egipte, l'imperi romà, la xina imperial, el Japó feudal i la història de l'Índia. També disposa d'una línia del temps on les civilitzacions es relacionen entre elles per poder entendre en quin moment històric ocorren els diferents fets.
En resum, és un joc que fa que l'aprenentatge de la història mundial sigui entretingut. Quan entres al joc, pots escollir entre quatre protagonistes (avatars) i has d'aconseguir estrelles per augmentar el nivell del teu avatar i desbloquejar premis, jocs i nous continguts. Així mentre vas intentant arribar al nivell 10 vas aprenent gairebé sense adonar-te'n.

Descarrega’t l’app ara, mai aprendre història havia sigut tant divertit!

A l'appstore:

https://itunes.apple.com/us/app/history-for-kids-all-civilizations/id1178034868?ls=1&mt=8

A Googleplay:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.planetfactory.historyKidsAll

Amb el suport del departament de Cultura