Blog

Experiències digitals a l’escola amb l’app Maket it

dsc-0004-1.JPG

Necessites activitats personalitzades per alumnes de la teva classe? T’agradaria tenir exercicis digitals pels projectes que treballeu a l’escola i no en trobes? Crear-los amb l’app Make it, són dos minuts.

Aquest curs 2015-2016 al CEIP Sant Ignasi de Manresa ha treballat amb la nostra app Make it i  ens han fet arribar la seva experiència. Les professores de primer grau van preparar uns exercicis amb l’aplicació que per revisar el projecte de mamífers que estaven fent a classe. Després tots junts amb la pissarra digital que hi ha a l’aula van anar resolent els exercicis i parlant de l’aprenentatge. Les professores valoren del Make it la possibilitat de crear fàcilment el seu propi contingut “nosaltres treballem per projectes i no trobem material realitzat que encaixi perquè cada classe en funció dels interessos dels alumnes fa el projecte amb uns continguts diferents” ens expliquen. Per això els encaixa el Make it “ens permet fer activitats a mida per a la classe, que interessen i encaixen de veritat amb el què estem treballant”.

També fan uns racons de tablet o ordinador a educació infantil on reforcen el llenguatge i amb el Make it han fet jocs de relacionar i classificar sobre diferents temes: animals, menjars, vehicles, oficis, roba, contraris... i també activitas de raonament lògic com per exemple, saber quin element no pertany al grup.

Finalment també treballen amb el Maket it les mestres d’audició i llenguatge, de consciència fonològica i lectoescriptura i comprensió lectora.

Les mestres i els infants estan molt contents, tot i que hi ha han trobat algunes millores a fer ens les han explicat i serviran per a millorar la propera versió del programa, si teniu més experiències i comentaris, feu-nos-els arribar!! Serviran per millorar la propera versió que arribarà a principis del 2017.