Blog

Per què els teus fills haurien d’interessar-se per la geografia?

blog-geografia.jpg

Mai hi ha hagut un millor moment millor per aprendre geografia que ara. En primer lloc, hem de tenir en compte l’extensió de l'estudi de la geografia; que és molt més que llegir mapes i memoritzar fets. És l'estudi dels paisatges, de persones, llocs i ambients; i és un coneixement essencial per tal que els nostres fills tinguin èxit en el segle 21. Per tant, us donem cinc raons per les quals, com a pares, hauríem de motivar als nostres fills per aprendre geografia:

El pensament espacial és una de les habilitats més importants que els nens poden desenvolupar a mesura que aprenen geografia. La geografia els ajudarà a reconèixer les distribucions espacials en totes les escales - local i mundial - i amb aquest coneixement, entendran la complexa connectivitat entre les persones i els llocs. De fet, si els nens desenvolupen unes bones habilitats espacials tindran un avantatge en la nostra societat cada vegada més global i tecnològica.

En segon lloc, com se suposa que els nens han d’entendre les notícies si no saben geografia? Saber la geografia els ajuda a situar-se en el context; però no només això, sinó que també els ajuda a entendre la història. Una persona no pot entendre la Segona Guerra Mundial, sense entendre els rols de Rússia o el canal de la Mànega. La geografia dóna forma a la història mundial. Vols que els teus fills entenguin millor la història? Introdueix-los en el món de la geografia. A més a més, la geografia està vinculada amb l'èxit en les matemàtiques i les ciències.

D'altra banda, l'estudi dels pobles, llocs i ambients, i les connexions entre ells és vital per a la navegació del nostre món, que ràpidament canvia i està interconnectat. Aprenent geografia, els vostres fills podran obtenir el coneixement i les habilitats necessàries sobre aquest món en un marc sistemàtic i integral.

A més a més, inevitablement, qualsevol aspecte de la geografia anirà lligat al comportament humà, i en quina mesura varia en funció de l’entorn. Per tant, estudiant la geografia d’un país, ells podran entendre perquè certes cultures cultiven determinats cultius, o perquè un grup de gent construeix les seves cases d’una manera concreta. Com a conseqüència, els teus fills comptaran amb una consciència cultural.

Finalment, no hem d’oblidar que la geografia és més que mapes. La geografia és saber què hi ha, perquè està allà i quina importància té. El fet de saber geografia farà que la seva vida sigui més interessant, emocionant i divertida.

Com has pogut comprovar hi ha una pila de motius pels quals els nostres fills haurien d’estar interessats per la geografia. Aquesta és la raó per la que nosaltres hem desenvolupat Planet Geo. És una app fantàstica amb activitats i informació per nens i adolescents per aprendre sobre el món que ens envolta. Amb puzles dels continents, ciutats per a buscar, banderes i himnes per descobrir, fets, informació i imatges de llocs de patrimoni de la UNESCO d’arreu del món.

Si vols ajudar als teus fills a descobrir el món i aprendre geografia – no busquis més i descarrega’t Planet Geo!