Blog

Aprenentatge adaptatiu personalitzat per a productes educatius

capture.PNG
Amb la voluntat de crear producte únic per a cada jugador.
A Planet Factory seguim innovant i un dels nostres propers objectius és integrar un sistema amb intel·ligència artificial als nostres productes per fer la nostra eina encara més divertida i eficaç.
 
En la nova evolució de les aplicacions es beneficiarà dels darrers avenços en aprenentatge adaptatiu i personalitzat i es convertirà en una eina única per a cada jugador gràcies a la incorporació de Machine Learning.
 
Les activitats, nivells i jocs s'adaptaran al nivell dels infants i la velocitat a què aprenen. Però no només els nivells, sinó que també es podran modificar les recompenses, el ritme i els reptes en funció dels paràmetres que es vagin recopilant.
 
Tota recopilació de dades es fa de forma anònima i seguint les normatives de protecció de dades, no sabrem qui és el teu fill sabrem com juga i què necessita.
 
A més, oferirem també una secció especial per a famílies o escoles on podreu trobar informació setmanal amb rapports de progrés, perfils, activitats complementàries i fins i tot activitats imprimibles per treballar sense pantalles.
 
Totes aquestes millores exponencials no es podran utilitzar només en els nostres productes sinó que un cop testat es comercialitzarà per poder-lo aplicar en altres productes infantils i educatius.