Blog

Celebra el dia del Joc! Posem nostra app per crear jocs GRATIS!

makeitscreenshot.jpg

"Make It" és una poderosa eina d'autoria per iPad que permet la crear continguts, activitats i jocs amb gran simplicitat d'ús.

Els pares, els educadors, els estudiants i els nens poden, de manera ràpida i fàcil, crear els seus propis projectes individuals i després compartir-les amb familiars, amics, companys de treball a través del correu electrònic, que es poden reproduir en els navegadors més habituals .

L'aplicació permet utilitzar les teves pròpies fotografies i enregistraments de so i incorpora també uns projectes d'exemple, unes plantilles de base i diverses biblioteques d'imatges per escollir.

Les possibilitats són infinites:
• Crea jocs divertits per a la família o amics, de les teves vacances, per a un aniversari....

 
• Crea contes, històries o relats de vida i comparteix. Desenvolupa les teves habilitats narratives!

• Estimula els teus alumnes perquè creïn els seus propis continguts de la temàtica que tu vulguis I Sorprèn-te amb les seves possibilitats creatives!

• Si ets professor, crea activitats perquè els teus alumnes les resolguin. Especialment útil per a suport individual, activitats d'aula, necessitats especials.

• Una eina per a tota la família, ajuda als pares a involucrar-se amb el que estan jugant els seus fills i ajudar-los a empoderar i generar el seu propi univers.

A nivell educatiu Make it fomenta habilitats narratives, creatives, organitzatives i de generació de discurs. Permet crear sorprenents presentacions interactives.

DESCARREGA'L ARA